Lid worden als u nog geen diploma heeft

Als u nog geen EHBO diploma heeft, dan wordt u automatisch lid als u een EHBO cursus bij onze vereniging volgt.
Klik hier voor meer informatie.

Lid worden als u al een diploma heeft

Een lidmaatschap bij onze vereniging kost € 35,-- op jaarbasis, daarvoor heeft U vrij recht op het volgen van herhalingslessen voor alle onderdelen:

* Algemeen gedeelte EHBO
* AED (Automatische Externe Defibrillator)
* Verbandleer
* Eerste Hulp Aan Kinderen

Heeft u interesse? Neem dan contact op met het secretariaat via secretariaat@ehbo-someren.nl.

Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van lessen, daar is geen verplichting aan verbonden. Een half jaar van te voren krijgt u bericht dat uw diploma aan verlenging toe is en U dient dan zelf te zorgen dat de competentielijst in orde is.

Uw diploma wordt verlengd als u voldoende competent bent. Deze competentie dient u aan te tonen op onze herhalingslessen op maandag of op zaterdagochtend.

De vereniging heeft een groot aantal hulpverleningen per jaar, U bent niet verplicht daarbij te helpen al is alle hulp natuurlijk erg welkom. Als U helpt staat daar een kleine compensatie in de contributie tegenover.

Voor meer inlichtingen
Namens E.H.B.O. Someren