E.H.B.O.- vereniging Someren sluit seizoen

E.H.B.O.- vereniging Someren sluit seizoen
Op maandag 19 juni, sloot de vereniging het seizoen af.
Vier geslaagden voor het certificaat EH bij Drank en Drugsgebruik zijn toegevoegd als bijzonder hulpverlener. We feliciteren, Karlijn vd Ven, Elieke v Bogget, Corien v Deursen en Els v Houts.
In april ontving Lotus en secretaris Beheerstichting EHBO Willemien Geers een koninklijke onderscheiding.
Ria Schweren stopt na de zomer met de ledenadministratie. We danken haar voor haar jarenlange, actieve werk en wensen haar vervangster, Manuela van Meel, veel succes.
Enkele jubilarissen werden in het zonnetje gezet.
Tien jaar lid van de vereniging zijn Victor Meeuws en Iris Dekkers Los
Annie vd Boomen en Martien v Bree zijn al 25 jaar op diverse manieren inzetbaar voor onze vereniging.
Veertig jaar lid is actief hulpverlener bij evenementen Tiny Koolen.
Johan vd Burg is al 50 jaar lid en zet zich op vele fronten actief in binnen de vereniging.
De voorzitter reikte een verenigingsinsigne in Zilver uit aan Yvonne Maas. Ze is 23 jaar lid en sinds 2004 instructeur EHBO. Daarnaast onderhoudt zij de materiaalvoorziening t.b.v. alle lessen.
Instructeur Ellen vd Oetelaar ontving een verenigingsinsigne in Goud. Ze is 40 jaar lid van onze vereniging en is naast de reguliere momenten, een graag geziene instructeur op de maandagmorgen. Ze heeft haar dochter enthousiast gemaakt en zelf opgeleid tot goede EHBO er.Ere- voorzitter Marjolein Fokkema is in 1983 toegetreden tot onze vereniging. Ze geeft enthousiast les, heeft in vele commissies gezeten en betekend tot op de dag van vandaag veel voor onze vereniging. Voor haar vele uren werk, ontving zij een verenigingsinsigne in de 2de klas.

Nico van Mierlo behoort ook tot deze categorie. Hij zet zich al 50 jaar in als instructeur, Lotus en Manus- van- Alles in. Voor zijn inzet en passie ontving hij een verenigingsinsigne in de 2de klas.

Foto; Eric Driessen

Tags: